Thursday, November 19, 2009

Aktiviti untuk minggu ini

Salam sejahtera,
selamat pagi.semua dah bangun ke?.,.hehe.,.Smiley Faces? haha..
eh skema lak..
haha..
Owh,macam ni.
Sabtu ni,di UIA Petaling Jaya,akan berlangsungnya aktiviti LeadTrain
kali berape ntah..huhuhu...

Tapi,sekarang tengah sibuk bLogGing..Smiley Faces...zZZZZzzzZ..haha

Nak dijadikan cerita,hari sabtu ni,kumpulan ETIKA (that's me)
dijemput buat show Smiley Facesuntuk malam tu.Smiley Faces. hihi.,.
So,maka,Justeru itu,lAgunYa yaNg bakal dibawak adalah

Smiley FacesMuhammad Ya Nabiyyina= UNIC
Sahabat= Devotees
Smiley Faces

Maka,akan berlaku lah sesion untuk berlatih malam ni.Kalau tak,malam ni ETIKA ada show untuk dipenuhi,TAPI,ada 2 orang ahli yang tak dapat joinSmiley Faces,so terpaksalah dibagikan show tu untuk kumpulan lain.. Agak SedihLaSmiley Faces .tapi nak buat macam mana.

So,buat hari sabtu nanti,doa-doa kanla supaya show berjalan lancar !!!Smiley Faces
huhu...
sambung lagi nantii.


aDioszsZszS~~
cHiaow!!!
AssalamualaiKum!!

4 comments:

niesz said...

hope semue nyer bjalan lancar ek..have fun!

AmeerKaromi said...

owh,terima kaseh Niesz !!!

sang harima said...

bolehnya ETIKA...

uia ke ni..? gua pun uia gak, lawat2 la blog gua..?

AmeerKaromi said...

ya,student UIA gak...
tq yeah