Monday, November 9, 2009

Duit mahsyoukkk !!!!!!

bukan sekadar melipur lara...(copy dari ariz,hehe)



terkejut gila bila tgk ramai jugak di kalangan
iium-an ni kalangan blogger,
nasib baik buka page kaled oh,
memang ramai sangat blogger2 iium yang dia list
kat situ, so aku pun apa lagi,
aku follow la mereka semua,
tapi aku follow mereka yang aku kenal jer la...

tapi semasa aku duk belek2 page dia orang
memang jarang aku tengok kat blog dia orang
signboard ni...


aku macam pelik, kenapa mereka
tak manfaatkan sepenuhnya
benda yang boleh buat duit ni...
mungkin mereka tak tahu kot,


ok guyz, bagi mereka yang tak tahu,
hari ini aku memberkenalkan kepada
korang semua apa itu nuffnang...
(klik untuk lihat page@ klik kat mana pic)

mengapa korang perlu ada nuffnang
di blog korang ?:

1- nuffnang boleh menjana duit. sesiapa sahaja yang
masuk blog anda dan meng-klik iklan yang
di sebar melalui nuffnang, anda akan dapat rm0.25/per klik

2- korang boleh tengok saper, berapa orang dan dari mana
orang yang meng-view blog anda.

3- anda boleh tahu mereka masuk blog anda dari mana,
macam yang aku punya, orang ramai masuk melalui google.

4- banyak aktiviti yang menarik dan tiket wayang free yang anda boleh
dapat dari nuffnang (aku pernah dapat tayangan perdana citer 2012)

5- banyak contest dan acara mega yang di anjurkan untuk semua *glitterati members*
macam hari tu dia buat majlis berbuka puasa kat apartment KLCC, memang best gila la...

6- jika korang mendapat bayaran, korang akan
di hantar sekeping cek HSBC atas nama anda,
jadi anda tak perlu risau la untuk buka akaun

so, apa korang tunggu lagi,
sertai la nuffnang, memang berbaloi...

kalau korang tak paham, korang boleh masuk
page dia. [nuffnang]



cek yang di hantar oleh nuffnang-gambar hiasan



p/s :untuk dapat status glitterati macam aku,
korang kena letak Ads dia. baca kat page tu untuk more information

4 comments:

HonEyBuNNy said...

oooh gtu ek...tgn gk r nak wat...huuhuh

AmeerKaromi said...

buatla..bes!!huhu

cotton_candy said...

tumpang lalu.. cane nk wat tu?? tak reti..hek3

AmeerKaromi said...

oh,cik cotton candy..awak klik kat nuffnang tu,bace direction die..hhuhu..
byk sgt nk t erangkan pun..huhu