Saturday, January 16, 2010

Ku Kan Berjanji,Menyintamu Sayaangg~~~

yawning~~~

Haha,selamat pagi semua.
Bangun sudah dari tidur yang sebentar. Surely
mimpi yang best. Haha.
nyaman sungguh udara pagi2. Hmmm.
Seronotnyaa ~ haha.
.......
...
..
.
Well,pagi ni,banyak yang perlu disiapkan,tutor untuk Chem tak siap lagi.
Matilah ,besok da kne hantar.
Huhu~ Hari ni baru nak tegedik gedik nak buat .huhu~
..
.
Bangun2 tadi , buka Facebook dulu.
Huhu~ Sekarang, da tak mampu hidup tanpa Facebook.
Haha. Adess,

canelah diowang buat Facebook ni jadi satu ketagihan macam ketagih makan nasik.
Orang Melayu,kalau tak makan nasik, memang memulas -mulas la pewot die.
Haha~.
...
..
.
Then, sarapan yang kedua, BLOGWALKING.. Haha, ni
yang best. Jalan2 ke semua blog yang ada , blog
ZBOBOT, blog FARRA , blog FAIZI , blog NURUL, blog SYUHADA
(yang baru buat ,haha,welcome to bloggers life syuhada ) .
...
..
.
Tiba2,terdenagr sayup2 lagu di profile Fara. Yang mane lagu peberet Mr F dgn Mrs F. Haha,,,, Stand for Faizi dengan Fara. Bile la diorang ni nak kawen .
...
..
.
Agak sedih, cos saya sorang2. huuuuu, lagu tu untuk couple. Huhuhu~
Tapi lagu tu bes. teringin nak nyanyi dengan My Lovers nanti. Huuhuuu~
Kena cari minus one @ karaoke lagu tu siap siap nih!! Hak3 !!
..
.
.
Lagu tu tajuk die " Cinta Antara Kita" . Lagu yang dinyanyikan oleh Duta dan Baizura.
Ala, sound track citer Dunia Baru tu.
Agaknye ramai yang tengok citer tu kan ?? Agak bes citer tu.
Laki pon tengok kot. Haha. Saya ske tengok Elyana .Hahahaha.

Walaupun die rawk !! tapi die tetap comel. Haha.
......
..
.
Anyway, Lagu tersebut, memang menyentuh perasaaan,
because of the flow, suara Baizura,lembut.
......
..
Sejuk hati dengar.. huuuu~~ tak dapat digambarkan kesejukan itu~~ huhuhu~~



~I Love That Song~
__________________________________________________________
................................................................................................................................................

4 comments:

little black dress said...

fb mmg addicted kowt,

ske gak lagu 2...
hehe~

AmeerKaromi said...

heheheee..
tu la psal...ngah garu kpale.asalla FB ni addict sgt
huuuu

zBobot said...

lagu jiwang 100K hehehee.. :p

AmeerKaromi said...

hohohoo