Sunday, March 21, 2010

Alhamdulillah....terakad juga....

alhamdulillah dipanjatkan kepada Dia,semua dah setel la ni..tinggal nak pre-reg untuk short sem di Gombak ja..haisy!! knapalah complicated sangat ha!! huhuhu..

by the way, dah lama sebenarnya tak update blog.Sebab lepas balik hari tu,kena keje denagn papa. So,saya just online di facebook,check e-mel,ym.

tu je la,nak upate blog pon tak sempat.
sori lah korang yang view blog saye tapi xder update yang tebaru,.. okes,

by the way,
11 march hari tu,result SPM 2009 dah keluar!!!
ehem3,bukan saye yang ambik exam eh,adik saye.. huhu..
alhamdulillah,banla tu dapat 10A straight...
agak berbanggalah jugak..

lepas syarat2 untuk ambik medicine dengan tajaan MARA ke JUST or maybe ke EGYPT..
doa-doakan beliau yeh...
ni adalah awajah2 student cemerlang MMAS utk SPM 2009




pendidikan syariah islamiah-A
Pendidikan quran sunnah-A
math tambahan- A+\
BI- A+
BM- A+
math- A
sejarah- A+
bio- A
chem- A
fizik- A
bhsa arab- B+ (haha,dah agak dah yg ni..hehe)
EST- B(yang ni memang xleyh blah,ramai yang kantoi)


and this is my pak ndak...

after saye msej die n gitau yg bangah dpt 10 A,die trus tinggal semue keje die
and pegi MAKTAB MAHMUD(sekolah kami).
smapi sana,die trus peluk my bangah..
then,i saw he droped some tears!!
oh my GOD !!!
he is the most susah laki2 yang nak drop tears sangat2!!!
huhu.
saye pulak yang jadi terharunya...aiseymen..huk2




alhamdulillah,semua borang,tajaan,zakat dah setel,siap diisi..
pujian syukur kepada Allah....

good luck my brother!!!
pi belajaq bagi jadi DOKTOR lekaih2 !!!!!
angkat martabat family kita yang selama ni orang dok mengata belakang !!!

chaiyouk BANGAH !!!!

3 comments:

nur.sa said...

congratulations to ur bro.. ! :) Ilmu yg bermanfaat takkan sia2. isnyaAllah.

Anonymous said...

assalamualaikum.
alhamdulillah,syukur dpnjt kpd sang Pencipta.
akhrnya cta2 dia t'capai nk p ovrc.
mabruk to ur bro.

Fakeh said...

KAJIAN SEMASA MENGENAI PERKEMBANGAN WAHABBI DI MALAYSIA, SILA GOOGLE TAJUK-TAJUK SEPERTI DI BAWAH INI:-

(a) SIFAT 20 - http://www.mediafire.com/?ne2dmyeinzo
(b) Jaringan Wahabbi Sdn Bhd
(c) Jom Kenali Dr Maza & Co
(d) Ahlul Bait Yang Dicerca
(e) Tok Ayah Zid Kedai Lalat
(f) Kuasa Tiang Kepada Cita-cita
(g) 40 Mutiara Hikmat Serambi Mekah
(h) TAJUK KHAS - BANGSA MELAYU MENGIKUT ULAMA ASWJ

FAKEH KHALIFAH SAKA