Saturday, December 12, 2009

Nak Jadi Macam Diorang lah!!

Semua orang akan terbeliak bila melihat penyanyi menyanyi dalam masa tempoh sejam sahaja, sudah mendapat RM70000. Fakta ini bukanlah satu gurauan, namun itulah realiti dalam negara ini. Bayangkan dengan mengeluarkan suara dalam masa demikian, anda boleh jadi jutawan dalam sekelip mata (mengalahkan gaji pengurus dalam masa setahun tue) Siapa lagi kalau bukan artis-artis yang mendapat nama di Negara ini seperti Siti Nurhaliza, Sheila Majid, Anuar Zain dan Jaclyn Victor. Jom lihat jadual harga nyanyian mereka jika u'all mahu menempah mereka buat show time kahwin u'all. DATUK SITI NURHALIZA * RM45,000 untuk persembahan selama 30 minit * RM70,000 untuk persembahan selama 1 jam DATUK SHEILA MAJID * RM35,000 untuk persembahan selama 30 minit * RM55,000 untuk persembahan selama 1 jam ANUAR ZAIN * RM25,000 untuk persembahan selama 30 minit * RM55,000 untuk persembahan selama 1 jam

JACLYN VICTOR

* RM18,000 untuk persembahan selama 30 minit
* RM30,000 untuk persembahan selama 1 j am

3 comments:

milkysunshine said...

ameer,
kita tak mampu nak jd mcm diorangla,,
huhu

AmeerKaromi said...

pecaye saye..
saye akan cuba..,.
as long as saya dah kurus,i will make it works!!
promise.,.,
hehehe.,
i just a lot lot of talent.,.,but it is not working because of my weight.,
i will make it works.,.,

;)

Kals said...

Salam. Blog walking. artikel yg menarik. tak sangka begitu bnyk hasil yg mereka boleh dpt.

Raja Lawak