Thursday, January 7, 2010

100 % SINGLE..

errr,makluman,ni bukan baru lepas clash eh..sebab saya memang single pon..heheheheehe



Seratus peratus SINGLE !!! 100 % SINGLE
Satu fenomena yang berani bagi saya,
Untuk menyatakan saya SINGLE,
bukan nak katakan saya ni sangap , desperate nakkan awek ataupun makwe..Haha, tak, tak sama sekali.tujuan fenomena ini saya lahirkan adalah untuk kebaikan jiwa dan raga saya sendiri. tetapi sudah pasti bukan raga yang dibeli di kedai perabot ya! ahaha,,sengal jaa.
..
.
Aahaa,actually macam ni,tanpa segan silu,cinta pertama
lingkop,hancus sebab tak jadi.bukan sebab saya,Tentulah kita tak pernah salah kan??
sape nak mengaku salah kan??Cuma salah saya satu ja,TERLEBIH SAYANG. sehinggakan dipermain perasaan.tu dulu ,masa noob lagi dalam cinta ni.otak tak matang,hanya syaitan yang mempengaruhi.
Tapi,tu cerita beberapa tahun yang lepas daa.


So kes saya,sama la kes FAHRIN AHMAD,ABG AGKAT SAYA..

dia yang banyak bagi nasihat kat saya dulu.Tiba2,dia pulak terkena tempias.Hehehee..ksian sungguh dua beradik nih.haha


Tapi tidak kini,fenomena 100 % single yang saya ombakkan ini adalah untuk menempias pantai2 cinta yang tak tentu milik saya.fenomena ni bertujuan memberi semangat kepada saya untuk terus single. ya,hasrat di hati,memang ada,mana ada orang yang sanggup bersendirian sepanjang usianya. Sedangkan Nabi Muhammad yag ma'sum pun kahwin kan? apatah lagi kita ni yang tak ma'sum (ma'sum adalah terlindung dari dosa2,bukan ma'sum yang pempuan2 solehah dok pakai tu ye.hehehe)

so,hati tak mampu bersendiri.then bagi saya,biarlah saya tahan sikit perasaan tu sampailah saya umur .... tahun.Cuma semata mata nak mengejar kebahagiaan dengan mama dgn ayah saya.Takpa,dapat duit,saya enjoy dengan mama and ayah.

Berkat,pahala pon memang akan dapat kan!! Maka,memang saya dah bersemangat,umur ... tahun baru saya akan tamatkan zaman bujang!! Nekad ni ,nekad ni!!! Sebab bagi saya cita2 juga adalah satu CINTA. berdasarkan prinsip saya,hidup hanya kerana cinta kerana hidup kita dikelilingi oleh CINTA,. So,pabila cinta kepada kerjaya,kompem kerjaya takkan lari ke mana2 ye kan??? of course lah cinta Allah diutamakan,tapi cinta kerjaya ini juga lah yang membawa kepada ibadah iaitu,enjoy dengan mama n ayah atas duit gaji nanti nih.


Justeru(falsafah la pulak)haha,saya akan stay single yang sebenar - benar single!!!! Untuk masa depan. Sebab,cinta kepada pempuan,pempuan takkan setia.Kecualilah kalau dah kawen.Kalau kawen pon,taktau lagi tahap kesetiaan dia.Melainkan,dia setia kepada Allah,maknanya dia setia kepada si suami..


So,kepada awek2 yang nak kat saya tu,(ada ke?hahaha)..lantaklah..tullis je lah) tak payah la tunggu saya k..Sanggup ke tunggu sampai saya umow 30 tahun?kalau sanggup pon,mesti tak lama kan??? So saya ,Ameer Karomi,akan stay single sampai umow ... tahun.Melainkan!! melainkan mama paksa saya kawen.so terpaksalah ikot cakap mama...Huhu.. sebab saya ni anak mama la katakan...

Bukan anak mama yang nerd,tapi anak
mama yang berbakti untuk mama saya..

saya nak stay single macam Fahrin Ahmad !!!!! Tough macam saya!! haahaa..









kami



serupa





I LOVE MAMA
I LOVE TO BE SINGLE OK !!

7 comments:

fara azmi,,^_^ said...

wah,,siap ade gmba fahrin,,
=p

AmeerKaromi said...

haaa..
ahahahaa...
saya minat fahrin.,.
idola saye..
hahaa

Mu'izz said...

woi! idola hg bkan tomok ka? haha

AmeerKaromi said...

hahaa..mna da muih..hahaa..tomok tu aku.hahaha..
nk jadi tough mcm fahrin..,tak sabaq2 .,.huk3.,.,doakan aku berjaya kuwusss..huhuu~~

bLacKhEart said...

weyH,
buKaN ko yanG naK sinGLe,
taPi,
haKiKaTnYe xDe poMpuaN naK kaT kaU!!
u jusT a JOKE!!
a biG LOSER!!

piiirraahhh...
kuaT berangan!!
kuaT meniPu!!
gemok!!
buSuK!!
boDOH!!
saPe naK kaT hang....
ciLaKa toL!!

AmeerKaromi said...

mak ai..klau aku loser pon aku tade kacau duit engkau..skurgnya2 aku beradab xmcm kau..maki2 org tak tntu pasal..

gemuk pon,aku mkn xgune duit engkau

berangan,ape kait dgn egkau..

mnipu,mampos aku la..tade kai dgn kau

busuk,aku yg busuk,bkn kau..xde kait dgn kau

bodoh,ape kait dgn kau

sape nk kat hang.mampos p aku la spe nk kat aku.

cilaka,kau crmin diri btul2.sape yg cilaka..

skit pn aku tak kcau hdop kau..

gile ke pe...

syAkiLa m0kHtAr said...

kpd blackheart:

org yg awk kutuk ni sape yg cipta dia? bukan Allah ke yg cipta dia? dasatnya awk berani kutuk ciptaan Allah.. nauzubillah.