Monday, November 15, 2010

Tejumpa Brad Pitt dengan Angelina Jolie ! OMG !!






Ok this is first time Brad Pitt dengan Angelina Jolie ! First time depa mai rumah aku ! hahaha ! gila ah !

Tapi BranGelina ni laen la sikit ! haha.. BranGelina ni adalah pasangan kekasih yang telah lama memadu asmara antara satu sama laen ! ceh ! Ha , hat sebenaqnya , beliau beliau ini adalah sepasang kekasih tikus hamster yang sedang becinta ! heee~

Ceritanya camni , 7 november ritu aku da start mula cuti (dahla start, mula lagi? haha. lantak ah) . Mula cuti semester untuk satu buuuuulan ! ha ! nak dengaq banyak sikit ? 30 hari ! ha !! ataupun 1/12 tahun ! haaa ! tak ka banyak tu ?? heeee...

OK, bila datangnya bulan (oop sori ya..heee) ! eh x, datangnya cuti , boringan pula memang mai la. Tambah2 dengan tadak awek , takdak la tempat nak mencurah kasih - sayang ! haha ! gile ke pe ! huhu... so, dah lama tak bela 'hamster' ! sebenaqnya tak penah pon bela sbelum ni..heeeee

so, aku pi Jalan Stadium kat Telok Wanjah , Aloq Staq ! Oh, masa ni dah tak banjir dah.. heeee... Tu yang boleh pi kot tu tuh .. ok, sampai sana, ingatkan nak beli kura - kura awai-awai tu! tiba tiba terpandang hamster yang comel macam Lisa Surirumah tu, terus la angkat ! Tak, angkat sangkar dia ! heeee...sangkar la dulu kan , baru boley beli tikus ! eeewww ! tikus !! geli tak geli tak ?? hahaha.... so; ni la dia sangkar nya

ha ambik !! puas hati !! hahahaha.. sekali bela , sangkar mau setengah meter ! hahahaha !!
PRICE = +- (tambah tolak la...) RM 150 !!! hahaha


okay ! meet BRAD PIT
T here


Brad ni kan ! cuup aktif gila ! hahaha.. Pukoi 3 pagi aku bangun tengok di adok berjoging lagi ! hahaha ! Cubalah tuan dia baguih cam dia, joging lagi pukoi 3 pagi pon ! hahaha.. ni tak,tuan dia pun pi melukeh peta amareka selatan ! muahahaha...


ok ! Meet Angelina JOLIE !

Ha, hat ni malas ! nak jaga kecantikan arr konon ! heee.. dok lam rumah sedia-sedia. Bukan mau keluaq rumah ! hahaha... kononnya takot kena panas !! ahahaha~


ok dats all, berkenalan la dengan Brad dan Jolie ya !! Heee... They wont bite !!! (n_n)

5 comments:

||| PöJìé PööH ||| said...

Hahaha lawak la hang nih..
Part tuan dia lukeh peta amareka selatan xleh blah ayat tuh sama comel cam lisa surirumah... Hahahahh!

PojiePooh; Hanya Satu...

srikandi cinta said...

alahai...suspen sgt tajuk..hehe..
comel la hamster tu :)

srikandi cinta said...

alahai...suspen sgt tajuk..hehe..
comel la hamster tu :)

Cik Ikan said...

haha comel gila hamster . tp bau die tk busuk ke ehh ? ;P

http://gadiskacak.blogspot.com

Cik Ikan said...

haha comel gila hamster . tp bau die tk busuk ke ehh ? ;P

http://gadiskacak.blogspot.com